default_mobilelogo

Slordige teenstanden

slordige teenstanden 1

Slordige’ teenstanden poliklinisch inpakken met WandelWol

WandelWol antidruk-wol wordt steeds vaker ingezet door professionals - naast (medisch) pedicures, podotherapeuten en podologen ontdekken de Dames van WandelWol dat ook andere disciplines WandelWol antidruk-wol adviseren aan cliënten met voetklachten. Zo ook Robert Wonink – MSU-echografist voet & enkel: “Op de polikliniek gebruiken wij WandelWol antidruk-wol als aanvulling op het pakket protectieve technieken bij patiënten met ‘slordige’ teenstanden.”
Wanneer op maat gemaakte siliconen teenortheses niet verdragen worden of te dik zijn dan is WandelWol antidruk-wol een uitkomst, volgens Wonink. Werkzaam in het voetenteam bij Bergman Clinics ziet hij veel teenproblemen. “De antidruk-wol is van natuurlijke afkomst en het is dun, het geeft geen extra belemmering bij het toepassen. slordige teenstanden 2Ook een bijkomend voordeel; de wolharen zijn vettig en hebben een rollende eigenschap zodat de wrijving gaat verminderen bij gebruik tussen twee of meerdere tenen.” De antidruk-wol wordt direct op de voethuid aangebracht daar waar de klacht zich bevindt en door de sok eroverheen aan te brengen hecht WandelWol zich op de locatie.
Het gebruik en aanbrengen is eenvoudig aldus Robert: “Door boven op de pijnlijke plekken een wollige dot te creëren kunnen pijnpunten op de voetgewrichten beschermd worden tegen de druk vanuit de teenbox in de schoen. Het blijkt in de praktijk goed te werken, blijft ook goed zitten, dus niet dat de wol al na korte tijd ‘weggelopen’ is. Eenmaal om de tenen gedrapeerd is het snel gewend en doet het zijn werk.”

Bron: www.wandelwol.nl